Klage

Akutpakken
Innovation Greenlands afgørelser vedrørende Akutpakken kan påklages til Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked på businessmaalaarut@nanoq.gl indenfor 4 uger fra afgørelsen er truffet. Klager bliver sagsbehandlet i klagesekretariat, hvor der er den juridiske kompetence og indsigt til at sagsbehandle klager fra virksomheder, der har ansøgt akutpakken.

Aktivitetspakken
Innovation Greenlands afgørelser vedrørende Aktivitetspakken kan påklages til Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked på businessmaalaarut@nanoq.gl indenfor 4 uger fra afgørelsen er truffet. Klager bliver sagsbehandlet i klagesekretariat, hvor der er den juridiske kompetence og indsigt til at sagsbehandle klager fra virksomheder, der har ansøgt aktivitetspakken.

Arbejdsmarkedspakken
Skattestyrelsens afgørelser vedrørende arbejdsmarkedspakken kan påklages til Departementet for Erhverv og Arbejdsmarked på STmaalaarut@nanoq.gl indenfor 4 uger fra afgørelsen er truffet. Klager bliver sagsbehandlet i klagesekretariat, hvor der er den juridiske kompetence og indsigt til at sagsbehandle klager fra virksomheder, der har ansøgt arbejdsmarkedspakken.